Ostoskori on tyhjä.

Tuotevertailussa ei ole tuotteita.

Vitamiinit ja lisäravinteet

Nutrolin Nivel

Nutrolin Nivel

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Hinta alkaen: 47,90 €

Saatavuus: Loppunut varastosta

Samassa paketissa tulehdusta vaimentavat omega-3-rasvahapot ja lääkelaatuiset nivelravinteet. Tehokas yhdysvaikutus tuo avun koirille, joilla on nivelrikko tai joilla on riski sairastua nivelrikkoon.

* Pakolliset tiedot


Tuotevalikoima sekä hinnat voivat vaihdella myymälöiden ja verkkokaupan välillä

Katso myymäläkohtaiset saatavuudet

X

Myymäläkohtaiset saatavuudet

Kuvaus

Lisätiedot

Samassa paketissa tulehdusta vaimentavat omega-3-rasvahapot ja lääkelaatuiset nivelravinteet. Tehokas yhdysvaikutus tuo avun koirille, joilla on nivelrikko tai joilla on riski sairastua nivelrikkoon.

Koiran nivelrikko on valittettavan yleinen ongelma. Asiantuntijat ovat olleet tietoisia jo jonkin aikaa, että omega-3-rasvahapot ja nivelravinteet, kuten glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti, toimivat hyvin yhdessä. Ne helpottavat nivelrikkokoirien liikkumista ja voivat myös vähentää kipulääkityksen tarvetta. Omega-3-rasvahappojen ja nivelravinteiden yhteiskäytöllä voidaan myös hidastaa nivelvaurioiden kehittymistä koirilla, joilla on kasvanut riski sairastua nivelrikkoon. Tähän riskiryhmään kuuluvat esimerkiksi monet työ- ja urheilukoirat, tapaturmaisesti nivelensä loukanneet sekä koirat joilla on nivelissään rakenteellisia heikkouksia.

Nutrolin® Nivel monitehon lanseerausta edelsi puolentoista vuoden testijakso. Tuloksena on yhdysvaikutteinen tuote, joka toimii.

 

Tuotteen valmistukseen käytetään lääkelaatuisia raaka-aineita, ja tuote valmistetaan suomalaisessa lääketehtaassa.

 

Suosittelemme keskustelemaan eläinlääkärin kanssa koiran nivelterveydestä. Lihashuolto, fysioterapia ja painonhallinta kuuluvat nivelrikkokoiran hoitokokonaisuuteen.

 

Koostumus tabletti/ Ingredienser tablett 1100 mg: glukosamiini HCI/glukosamin HCI 330 mg, kondroitiinisulfaatti/kondroitinsulfat 220 mg, MSM 110mg, krilli/krill (Euphausia superba) 110 mg, C-vitamiini 33 mg, apuaineet/hjälpsubstanser 297 mg

Koostumus kalaöljy/ Ingredienser fiskolja** 2,5ml: ETA (C20:4) 15 mg, EPA (C20:5) 358 mg, DPA (C22:5) 52 mg, DHA (C22:6) 243 mg, Omega-3 698 mg

**lääkelaatu/läkemedelskvalitet (GMP/API)

 

Annostus koiran painokilojen mukaan:

 

Paino Tabl  Öljyä ml
5-15 kg 1 2,5
15-30 kg 2 5
30-50 kg 3 7,5
yli 50 kg 4 10

Asiasanat

Tuotteen asiasanat

  • Tuotteella ei asiasanoja

Erota asiasanat välilyönnillä, käytä '- merkkiä lauseiden lisäämiseksi.

Arvostelut

  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

KIRJOITA ARVOSTELUSI

Kirjoita oma arvostelusi

Olet arvostelemassa: Nutrolin Nivel